fbpx

Σε μια καίρια και πρωτόγνωρη παρέμβαση για παράταξη Αντιπολίτευσης, δείγμα της υπεύθυνης και προγραμματικής αντιπολίτευσης, προχώρησε κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής, η παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ. Κατέθεσε Ολοκληρωμένο Εναλλακτικό Σχέδιο Προϋπολογισμού, που αποτυπώνει τις ανάγκες της κοινωνίας, τις προτάσεις των συλλογικών φορέων και των κινημάτων των πολιτών.

Χωρίς γενικολογίες αλλά με συγκροτημένες, κοστολογημένες και άμεσα εφαρμόσιμες παρεμβάσεις, που υλοποιούν το όραμα για μια βιώσιμη οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά Αττική, η ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ σκιαγραφεί μια εναλλακτική προοπτική και πορεία της Αττικής.

Πρόκειται για μια τεκμηριωμένη παρέμβαση, στον αντίποδα της πρότασης της διοικούσας παράταξης του κ. Γ. Πατούλη, που έκανε σαφές ότι επιδιώκει την αναίρεση του μεγάλου Τεχνικού Προγράμματος και του Κοινωνικής Πολιτικής που παρέλαβε από την διοίκηση της ΔΥΝΑΜΗΣ ΖΩΗΣ και την Ρένα Δούρου – όπως προκύπτει από τα στοιχεία που παραθέτει η ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ.
Συγκεκριμένα, η νέα Δημοτική Αρχή αφήνει με ελάχιστες Πιστώσεις για το 2020, δηλαδή ουσιαστικά χωρίς χρηματοδότηση, μεγάλες, κρίσιμες για την κοινωνία και εμβληματικές παρεμβάσεις που είναι έτοιμες να ξεκινήσουν, καθώς έχουν ολοκληρωθεί επί διοίκησης Δούρου όλες οι προαπαιτούμενες ενέργειες (αδειοδοτήσεις, μελέτες, προμελέτες κλπ) μετά από μεθοδική και κοπιώδη προσπάθεια.

Αναλυτικά, στο ΔΤ της Δύναμης Ζωής : https://www.dinamizois.gr/2019/12/13/axiopisto-paragogiko-oramatiko-enallaktiko-shedio-pro-pologismoy-2020-apo-th-dynamh-zohs/

Πίνακας 1: Πίνακας 1

Πίνακας 2: Πίνακας 2

Πίνακας 3: Πίνακας 3

Share This